Info om årsavgifter 2024

Bäste medlem!

Nu är det fullt med snö på våra golfbanor, men innan man vet ordet av ligger banorna gröna igen.

På klubben förbereder vi oss redan nu för en ny härlig golfsäsong. Årsavgifterna (medlems- och spelavgifter) är nu upplagda och betalas via mingolf.se

Du loggar in på samma sätt som när du bokar starttider, registrerar resultat och ändrar ditt hcp, via mingolf.se och väl där kan du välja att betala med konto/kreditkort, Swish, MoreGolfMastercard, faktura eller kredit. Länk till MoreGolfMastercard finner du här.

Om du väljer att betala via Moregolfcard så erhåller klubben direkt din fulla spel och medlemsavgift för hela året medan du betalar via månadsinbetalningar dvs dina avgifter delas upp på 6 eller 12 månader. Avgift per avi är fn 39kr.

Du som är förälder och har barn under 18 år som är medlem i klubben betalar ditt barns avgift via en förälders mingolf.se

Vill du inte använda Swish eller uppge ditt bank/kreditkortsnummer väljer du faktura. Vid delbetalning väljer du kredit. Väljer du delbetalning tillkommer ränta och aviavgift.

Årsavgifterna är nu inlagda i mingolf för betalning senast 31/1 2024. Om avgifterna inte betalas så kommer det en påminnelse på mejl den 1/2. Du har sedan fram till och med den 9/2 på dig att betala innan en påminnelseavgift på 300kr tillkommer. Skulle avgiften av någon anledning därefter inte betalas innan den 1/3 så är det lika med utträde ur klubben. Nytt för 2024 är att klubben tar ut en inträdes/admin avgift för nya medlemmar.

Du som betalar via Mingolf senast 31/1 2024 är med i utlottning av följande:
• En fri årsavgift för 2024 – 1 person vinner detta
• 5st 18-håls greenfeecheckar på Nyköpings GK – 2 personer vinner detta
• 1 Driving Rangekort till ett värde av 1500 kr – 2 personer vinner detta

Vid betalning aktiveras ditt medlemskap för 2024 omgående. Du får ett kvitto till din e-post och på mingolf.se som kan användas hos din arbetsgivare för friskvårdsbidrag.

På vår hemsida får du en fin översikt över våra medlemskapstyper på www.nykopingsgk.se/bli-medlem/

Stort TACK för att du väljer Nyköpings Golfklubb som din hemmabana!

Vi ser fram emot att ta hand om dig på klubben.

//Alla vi på Nyköpings Golfklubb